Hoofdstraat 45
5757 AK  Liessel

Mijn missie

Waarom doe ik alleen echtscheiding op basis van mediation?
En wat is scheidingsmediation?

Mediation is eigenlijk niets anders dan bemiddeling tussen partijen!
Ik ben ervan overtuigd dat mensen die tijdens een scheidingstraject de hulp van een advocaat mediator inschakelen, op een veel betere manier uit elkaar gaan. Jullie blijven namelijk met elkaar in gesprek en voorkomen zo een vechtscheiding. Het is mijn doel jullie door het scheidingstraject te helpen zodat er toekomstbestendige afspraken gemaakt worden.

Wanneer jullie besluiten uit elkaar te gaan, komt er van alles op jullie af. Er moet veel geregeld worden, maar waar moeten jullie beginnen? Allereerst willen jullie het beste voor jullie kinderen, maar wat is dat? Hoe moeten de bezittingen en schulden verdeeld worden? Moet er alimentatie betaald worden? En naast juridische en financiële zaken zijn er ook nog fiscale aspecten waar jullie aan moeten denken. Emoties spelen natuurlijk ook een rol. Gedachten als ‘wat is eerlijk?’ Hoe vaak zie ik de kinderen nog? Hoe zit het met ons huis?

Ik help jullie graag om antwoorden te krijgen op deze vragen.

Bij een scheiding komen er veel emoties en vragen op jullie af. Ik ben er voor jullie om deze emoties in goede banen te leiden en antwoord te geven op de vele vragen.