Hoofdstraat 45
5757 AK  Liessel

WIE BEN IK?

Ik ben een advocaat die vanuit levenservaring en vakbekwaamheid jullie wil begeleiden in de scheiding. Mijn interesse in de advocatuur komt voort uit mijn passie om mensen te helpen. Ik geloof er in dat echtscheidingen in gezamenlijkheid moeten kunnen plaatsvinden. Daarom heb ik mijn praktijk ingericht op scheidingsbemiddelingen. Ik heb me de afgelopen 20 jaar gesprek- en communicatievaardigheden eigen gemaakt. Ik ben altijd op zoek de communicatie tussen jullie te behouden en waar nodig weer op gang te brengen.

Uitgangspunt voor mij is jullie inbreng. Zo worden alle belangen meegenomen en kunnen jullie straks beiden terugkijken op een goed en overzichtelijk scheidingsproces. De afspraken die we nu maken, zijn namelijk het begin van de rest van jullie leven.

Met regelmaat hoor ik van cliënten terug dat ze mijn persoonlijke benadering waarderen. Dat ik luister naar beide verhalen en op zoek ga naar het gemeenschappelijk belang. En als daarbij kinderen zijn betrokken is dat jullie gezamenlijke belang en gaan we daar het beste voor regelen.
Omdat ik geen personeel heb, ben ik jullie enige aanspreekpunt en kan ik jullie snel te woord staan. Ik ontvang jullie graag bij mij aan huis. Ik run nu eenmaal niet het grootste advocatenkantoor van het land. En dat bevalt me eerlijk gezegd uitstekend!

“Met regelmaat hoor ik van cliënten terug dat ze mijn persoonlijke benadering waarderen. Dat ik luister naar beide verhalen en op zoek ga naar het gemeenschappelijk belang”.